Köszönet minden adományért

Jelenlétházunk felújítása

Korábbi támogatásaink mellett - melyekről honlapunkon folyamatosan tájékoztatunk - eddigi legnagyobb vállalásunk a Jelenlét programhoz való csatlakozás.

 

Munkatársainkkal a Nógrád megyei Ságújfalu életét szeretnénk segíteni a Máltai Szeretetszolgálattal közösen. A program célja a legszegényebb településeken élők segítése a csecsemőkortól az első munkahelyig.

Szeretettel köszönjük mindenki nagylelkű adományát, melyet most Jelenlétházunk felújítására fordítunk.

 

Az épület tetőszerkezetét az önkormányzatnak köszönhetően már korszerűsítették, így most a belső helyiségeket és a külső falakat szükséges felújítani ahhoz, hogy a ház közösségi térként, foglalkoztatóként, munkatársaink irodájaként működhessen.

 

A Beer Miklós nyugalmazott váci megyéspüspök által vezetett Szent Ferenc Szegényei Alapítvány 2019-ben alakult. Adományozóinak köszönhetően mozgásterapeuta szerződtetésére nyílt lehetőség a másfél száz gondozottat ellátó ipolytölgyesi fogyatékosotthonban, majd – szintén a befolyt felajánlásokból – mobil röntgenkészülékhez szükséges speciális állványt vásároltak a fogyatékkal élő gyermekek fogászati szakellátását végző Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet számára.

 

Az alapítvány tavasszal lélegeztetett betegek ellátáshoz szükséges infúziós pumpákat adott át a Budapesti Szent Ferenc Kórházban, illetve egy interneten elérhető bibliai képregény megszületését, továbbá a Ne Dobd Ki Alapítvány munkáját támogatta.

 

Céljaink elérését a következő számlaszámra történő befizetéssel lehet támogatni: OTP Bank 11742094-26993856, Szent Ferenc Szegényei Alapítvány.

Szent Ferenc Szegényei Alapítvány
Szent Ferenc Szegényei Alapítvány