A betegek mindennapjaiért

Ami másnak felesleges

Kórházak, gyermekotthonok, egészségügyi intézmények számára adományoz tévékészülékeket a Ne Dobd Ki Alapítvány, amely csak 2019-ben kétszáz LCD-készüléket adott át, és három fővárosi kórház antennarendszerét építette ki. A Szent Ferenc Szegényei Alapítvány százezer forinttal támogatta az Ellenbacher Attila vezette programot.

 

Az orvosok és a hozzátartozók visszajelzései alapján az adományoknak köszönhetően komfortosabbá, könnyebbé válik a betegek számára a kórházakban eltöltött idő.

 

A Ne Dobd Ki Alapítvány célja a felajánló számára felesleges, de mások számára megfelelő, működő vagy működésképtelen készülékek átvizsgálása és megjavítása, azok magyarországi egészségügyi intézményekbe való eljuttatása. További részletek itt olvashatók.

 

*

 

A Szent Ferenc Szegényei Alapítvány korábban az ipolytölgyesi fogyatékosotthon, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet, valamint a Szent Ferenc Kórház számára, továbbá egy bibliai képregény megszületéséhez nyújtott támogatást.

 

Jövőbeni céljaink megvalósítását az alábbi számlaszámra történő befizetéssel lehet segíteni: OTP Bank 11742094-26993856, Szent Ferenc Szegényei Alapítvány.

Szent Ferenc Szegényei Alapítvány
Szent Ferenc Szegényei Alapítvány