Vitaminokat, fejlesztő játékokat adtunk át

C és D vitaminok

A Szent Ferenc Szegényei Alapítvány tavaly ősszel szervezett nagyszabású szemészeti szűrővizsgálatán nem csupán az derült ki, hány gyermeknek van szüksége szemüvegre Ságújfalun (azóta a családok át is vették a szemüvegeket), de fény derült arra is, hogy egy tízéves kislányon szemészeti műtétet kell végrehajtani.

Roxánát január elején a Non Plus Ultra Látásközpontban újra megvizsgálták a Heim Pál Gyermekkórházban esedékes műtét előtt.

 

Fókuszban a gyermek

 

Alapítványunk a Fókuszban a gyermek uniós projekthez csatlakozva rendszeresen C és D vitaminokat juttat el kisgyermeket nevelő családokhoz, továbbá kismamáknak készült vitaminokat ad át leendő anyukák számára.

Szintén a Fókuszban a gyermek projekt keretében fejlesztő játékokat kapnak a 0-3 éves korosztályú gyermekeket nevelő családok.

Eszközök kölcsönzése, adósságrendezés

 

A Szent Ferenc Szegényei Alapítvány ságújfalui Jelenléházában az állandó foglalkozások mellett lehetőség van egészségügyi eszközök, például inhalátor és orrszívó bérlésére. Az érdeklődés a készülékek iránt folyamatos.

 

Örömmel számolunk be arról is, hogy minden héten kedden a Máltai Szeretetszolgálattal kötött együttműködésünk eredményeként adósságkezelési tanácsadással foglalkozó szakember várja az érintett családokat. Kérelmek megfogalmazásában, megírásában segít, tanácsot ad.

Köszönjük mindenkinek alapítványunk támogatását! További munkánkhoz segítséget az alábbi számlaszámra történő befizetéssel tudunk fogadni: OTP Bank 11742094-26993856 (Kedvezményezett: Szent Ferenc Szegényei Alapítvány).

Szent Ferenc Szegényei Alapítvány
Szent Ferenc Szegényei Alapítvány