Megérkezett a tűzifa, vitamint osztottunk

Személyre szabott segítség

Elsősegély-tanfolyamot, vitaminosztást és ruhabörzét, táncházat és termelői piacot, fejlesztőfoglalkozásokat és korrepetálást, jogi tanácsadást, valamint mozi- és társasjátékklubot szervezett az elmúlt hetekben a Beer Miklós vezette Szent Ferenc Szegényei Alapítvány Nógrád megyében. Megérkezett a rászorulóknak vásárolt tűzifa is.

Képes beszámolónkat a tanítás utáni korrepetálásokkal kezdjük. Mariann néni nyugdíjas pedagógusként hosszú ideje önként áldozza szabadidejét a gyerekekre.

A kisebbeket szakember vezette fejlesztőfoglalkozásokkal készítjük fel az óvodára, iskolára, miközben a diákoknak is tartunk játékos, készségfejlesztő órákat.

A kismamáknak elsősegélynyújtó előadást szerveztünk, az iskolásoknak mozidélutánt az őszi szünetben, miközben továbbra is rendszeresen tanítjuk sütni-főzni a gyerekeket.

Ságújfalun és Szalmatercsen is sokan jöttek el az alapítványunk által szervezett táncházba, és ismét megrendeztük termelői piacunkat is.

A hátrányos helyzetű családok részére ismét ruhabörzét szerveztünk - köszönet az adományozóknak! -, az őszi időszakra tekintettel vitaminokat osztottunk, valamint megérkezett egy nagy szállítmány tűzifa is, melyet az önkormányzatokkal egyeztetve osztunk szét.

Ezúton is köszönjük azok segítségét, akik rendszeres vagy egyedi utalással biztosítják munkánk fedezetét. Támogatást az alábbi számlaszámra történő befizetéssel tudunk fogadni: OTP Bank 11742094-26993856 (Kedvezményezett: Szent Ferenc Szegényei Alapítvány).

Szent Ferenc Szegényei Alapítvány
Szent Ferenc Szegényei Alapítvány