Beer Miklós: érdemben segít a Málta irányította program

Jó embereket ismertem meg

Első alkalommal tartottunk felújított Jelenlét-házunkban településcsoportos megbeszélést a Jelenlét-programban résztvevő partnerszervezeteink képviselőinek, valamint a Máltai Szeretetszolgálat koordinátorainak részvételével.

Kömlő, Kerecsend, Tarnabod, Nógrádszakál, Mátraverebély és Ságújfalu településcsoport-vezetői, Beer Miklós, a Szent Ferenc Szegényei Alapítvány kuratóriumi elnöke és Szentes Attila, Ságújfalu polgármestere áttekintette a diagnózis alapú Jelenlét programhoz kapcsolódó aktuális pénzügyi és gyakorlati teendőket.

A megbeszélés után partnerszervezeteink képviselői megtekintették a Ságújfalun leégett ház helyreállítási munkálatait, melyhez alapítványunk adományozói nyújtottak segítséget, valamit számos rászoruló családot is meglátogattak.

 

Beer Miklós a találkozó után úgy fogalmazott: nagyon jó embereket ismert meg, akik nagyszerűen tudnak együtt gondolkodni és együtt dolgozni. Hozzátette: megerősödött abban a hitében, hogy a Máltai Szeretetszolgálat által irányított program érdemben tud segíteni a legszegényebb települések felzárkóztatásában.

Szent Ferenc Szegényei Alapítvány
Szent Ferenc Szegényei Alapítvány