Cipőt, ruhát, mikuláscsomagot osztottunk

Csizmák, téli ruhák

A Szent Ferenc Szegényei Alapítvány ruhabörzét és Mikulás-ünnepséget szervezett Ságújfalun.

Az alapítványunkhoz érkezett ruha- és cipőfelajánlások révén szerveztünk börzét ságújfalui Jelenlétházunk teraszán, figyelemmel a járványügyi helyzetre is. Az akció során harminc család vehetett át téli kabátokat, cipőket, csizmákat.

A téli ruhaneműk közül nem csupán helybeliek, hanem a környező településekről érkezők is választhattak. Tisztelettel köszönjük adományozóink felajánlásait, melyek jó helyekre kerültek, ugyanakkor tájékoztatunk mindenkit, hogy egyelőre újabb ruhaadományokat nem kérünk.

 

Mikuláscsomagok óvodásoknak

Alapítványunk munkatársai és a Mikulás 44 óvodást ajándékozott meg a ságújfalui óvoda teraszán megtartott ünnepségen.

 

Angol klub és szimfónia program

A Szent Ferenc Szegényei Alapítvány Jelenlétházában péntek délutánonként angol anyanyelvű önkéntesek tartanak interaktív kézműves foglalkozásokat ságújfalui iskolások részére. Mivel az önkéntesek nem tudnak magyarul, a gyerekekkel csak angolul tudnak kommunikálni, segítendő a nyelvtanulást.

 

Berki László hegedűművész, a Máltai Szeretetszolgálat Szimfónia programjának vezető tanára már a vonófogást gyakorolja a gyerekekkel, akik pengetve el tudják játszani a Hull a pelyhes fehér hó című dalt.

 

Köszönjük mindenkinek alapítványunk támogatását! További munkánkhoz segítséget az alábbi számlaszámra történő befizetéssel tudunk fogadni: OTP Bank 11742094-26993856 (Kedvezményezett: Szent Ferenc Szegényei Alapítvány).

Szent Ferenc Szegényei Alapítvány
Szent Ferenc Szegényei Alapítvány