Püspöki látogatás és házszentelés

Édesapák is eljöttek

Képes összefoglalónk a Szent Ferenc Szegényei Alapítvány januári munkájáról a Nógrád megyei Szalmatercsről és Ságújfaluból.

Elnökünk, Beer Miklós püspök úr megszentelte szalmatercsi jelenlétházunkat. Elbeszélgetett a szülőkkel, a gyerekek játszottak, és külön öröm, hogy édesapák is eljöttek az alkalomra. A szalmatercsi épületen a teljes kihasználtság miatt bővítési munkák zajlanak, az udvar új játszóterét azonban már birtokba vehették a gyerekek.

Foglalkozásaink mindkét jelenlétpontunkon folyamatosak. A legkisebbeknek és szüleiknek mozgásfejlesztő szakember ad tanácsot - szükség esetén odahaza is -, a kismamák a baba-mama klubban cserélnek tapasztalatot, a gyerekeket korrepetáljuk, illetve társasjáték alkalmakat is szervezünk számukra.

Továbbra is fontosnak tartjuk a közös főzést-sütést, a gyerekek is szeretik ezeket az alkalmakat. Az elmúlt hetekben több alkalommal szerveztünk táncházat és ügyességi foglalkozásokat.

Az alapítványunkhoz érkező ruhaadományokból újra tarthattunk ruhabörzét. Ezúton is kérjük tisztelt adományozóinkat, csak jó állapotú, tiszta ruhaneműt juttassanak számunkra! Ságújfalui jelenlétházunkban fiatalok és idősek egyaránt  igénybe veszik mosógépünket.

Ezúton is köszönjük mindazok segítségét, akik rendszeres vagy egyedi utalással segítik munkánkat. Támogatást az alábbi számlaszámra történő befizetéssel tudunk fogadni: OTP Bank 11742094-26993856 (Kedvezményezett: Szent Ferenc Szegényei Alapítvány).

Szent Ferenc Szegényei Alapítvány
Szent Ferenc Szegényei Alapítvány