Óvodafejlesztés és nyári táborok

Várunk mindenkit az átadóra!

Helyhiány miatt csupán a szűk folyosón tudtak eddig tornafoglalkozásokat tartani a ságújfalui óvodásoknak, akik a Szent Ferenc Szegényei Alapítvány adományozóinak jóvoltából szeptembertől korszerű, műfüves sportpályát használhatnak majd közvetlenül az intézmény mellett.

Ötvenkét gyermek jár a ságújfalui óvodába, akik már alig várják, hogy elkészüljön a környéken egyedülálló mini sportpálya. A fejlesztést teljes egészében alapítványunk finanszírozta, a gyerekek és szüleik nevében ezúton is köszönetünket fejezzük ki minden adományozónknak! A sportpályát Dr. Beer Miklós, alapítványunk elnöke adja át augusztus 19-én 10 órakor, az ünnepségre minden támogatónkat szeretettel várjuk! A területrendezés és a talaj előkészítése után jelenleg már a telepítés zajlik.

Szintén az Önök adományai teszik lehetővé, hogy két nyári tábort is tudunk szervezni a ságújfalui és szalmatercsi gyerekek számára. Július közepén a nagyobbakkal Pilismaróton töltünk el egy hetet, augusztusban pedig a kisebbeket várjuk napközis táborunkba. Foglalkozásainkat - a főzőklubot, a mozidélutánt, a korrepetálásokat - addig is folyamatosan tartjuk jelenlétpontjainkon. Munkatársainknak és Szita Zoltánné önkéntes pedagógusunknak szívügye a gyerekek jó tanulmányi eredménye, az ő munkájukat is dicséri, hogy senki sem bukott meg a tanév végén.

Továbbra is várjuk rendszeresen várjuk a kismamákat is, mozgásfejlesztő munkatársunk pedig szükség esetén otthonukban is felkeresi a családokat.

Az élelmiszer-pazarlás csökkentését és a rászoruló családok támogatását egyszerre szolgálja az élelmiszerbank-program, melynek keretében lejárat előtti, egyébként megsemmisítésre kerülő élelmiszereket osztunk szabályozott keretek között az igénylőknek.

Felajánlóinktól rendszeresen kapunk jó minőségű használt ruhát és háztartási eszközöket, melyekből jelenlétpontjainkon tartunk börzét.

Köszönjük mindazok segítségét, akik rendszeres vagy egyedi utalással segítik munkánkat. Támogatást az alábbi számlaszámra történő befizetéssel tudunk fogadni: OTP Bank 11742094-26993856 (Kedvezményezett: Szent Ferenc Szegényei Alapítvány).

Szent Ferenc Szegényei Alapítvány
Szent Ferenc Szegényei Alapítvány