Karácsonyi ajándékgyűjtés

Nem mi választottuk, hova szülessünk

Karácsonyhoz közeledve a Szent Ferenc Szegényei Alapítvány idén is ajándékgyűjtést szervez, az adományokat kollégáink ezúttal is személyesen juttatják majd el Nógrád megyei családokhoz.

Az elmúlt években főként a legkisebbeket tudtuk meglepni a hozzánk érkező felajánlásokkal, játékokkal, ezért idén ahhoz, hogy a nagyobb iskolásokat is megajándékozhassuk, elsősorban

 

- tisztálkodási szereket (sampont, tusfürdőt, fogkefét, fogkrémet),

- jó minőségű, nem lomtalanításba szánt téli ruhát (kabátot, cipőt, csizmát, zoknit)

- édességet, csokoládét fogadunk köszönettel.

 

Az adományokat

 

- személyesen hétköznap 9 és 16 óra között ságújfalui jelenlétházunkban (3162 Ságújfalu, Ady Endre út 11.), illetve ugyanitt postai úton/futárszolgálattal küldve

 

- kizárólag személyesen szombat délelőttönként Nagymaroson (Dózsa György út 5.), ez esetben előzetes e-mail egyeztetés (info {kukac} szentferencszegenyei.hu) alapján várjuk december 10-ig.

 

Felajánlásaikat, fáradozásaikat a gyerekek nevében előre is köszönjük! Most pedig fogadják képes beszámolónkat az elmúlt hetek munkájáról Ságújfaluról és Szalmatercsről.

 

Tanulókör, babaklub, gyermekfoglalkozások

Mosási lehetőség, adósságkezelés, kirándulások, közös ima

Szemétszedés, kuktaklub

Körte Szendehelyről, festékadomány felajánlónktól

Mottónk: A bölcsőtől az első munkahelyig

A Beer Miklós nyugalmazott püspök vezette Szent Ferenc Szegényei Alapítvány köszöni valamennyi adományozója segítségét! További munkánkhoz támogatást az alábbi számlaszámra történő befizetéssel tudunk fogadni: OTP Bank 11742094-26993856 (Kedvezményezett: Szent Ferenc Szegényei Alapítvány).

Szent Ferenc Szegényei Alapítvány
Szent Ferenc Szegényei Alapítvány