Gyümölcsfákat osztottunk

Vetőmag a kiskertprogramban

Több tucat család vehetett át gyümölcsfacsemetéket alapítványunktól a Nógrád megyei Szalmatercsen és Ságújfalun. Képes beszámolónk az elmúlt hetek munkájáról.

Hagyomány, hogy ezekben a hetekben vetőmagot is kapnak azok, aki felássák, rendbe teszik kiskertjüket.

Továbbra is sok családnak nyújt segítséget a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel kötött megállapodásunk, a lejárathoz közeli, egyébként kidobásra ítélt élelmiszereket jelenlétpontunkon vehetik át a rászorulók, akik számára ingyenes mosási lehetőséget is biztosítunk.

Az alapítványunkhoz érkező tárgyi adományokból rendszeresen tartunk ruhabörzét, és a közelmúltban újra megrendeztük termelői piacunkat Szalmatercsen. Rendszeresek táncházaink is.

Alapítványunk kiemelt figyelmet fordít a délutáni gyermekprogramokra, különösen a leckeírásra, a legkisebbekkel pedig mozgásfejlesztő szakember foglalkozik.

Jelenlétpontjainkon nagy sikernek örvendenek a közelmúltban vásárolt udvari játékok, miközben munkatársaink rendszeresen keresik fel otthonaikban a kisgyermekes családokat és az egyedülálló időseket.

Ezúton is köszönjük mindazok segítségét, akik rendszeres vagy egyedi utalással segítik munkánkat. Támogatást az alábbi számlaszámra történő befizetéssel tudunk fogadni: OTP Bank 11742094-26993856 (Kedvezményezett: Szent Ferenc Szegényei Alapítvány).

Szent Ferenc Szegényei Alapítvány
Szent Ferenc Szegényei Alapítvány