Feltöltődve indul a tanév

Élményekben gazdagon

Élményekben gazdag nyarat zárt a Szent Ferenc Szegényei Alapítvány, amely adományozóinak köszönhetően táborokat, kirándulásokat szervezett az elmúlt hetekben ságújfalui és szalmatercsi gyerekek részére, miközben a jelenlétpontokon is folyamatosak voltak a nyári foglalkozások. Fényképes beszámolónk a tanítás és az őszi jelenlét megkezdése előtt.

Közel negyvenen vettek részt napközis táborunkban. Ellátogattunk Hollókőre, játékokkal, sok mozgással színesítettük a programot, a hetet pedig szentmise zárta, melyet Beer Miklós, alapítványunk elnöke mutatott be.

Kirándulásokban, játékos foglalkozásokban is bővelkedett a nyár kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt.

Angol foglalkozásainkon Tanzániából érkezett önkéntes is segített játszva nyelvet tanulni.

Sokaknak jelentett felejthetetlen élményt a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, valamint a Nagycirkuszba szervezett út.

Büszkék vagyunk kukta klubunkra, nyáron is újabb ételek elkészítését tanulhatták meg a gyerekek.

Az újabb ruhaadományokból ismét börzét szerveztünk.

Fejlesztő foglalkozásainkra ősztől újabb szakképzett kolléga érkezik, köszönjük az iskolatáska-adományokat, és örülünk annak, hogy újabb tetőjavításban működhettünk közre, ahogy az egyes családok adósságkezelésének rendezésében is hatékonyan tudunk segíteni.

Ezúton is köszönjük azok segítségét, akik rendszeres vagy egyedi utalással biztosítják munkánk fedezetét. Támogatást az alábbi számlaszámra történő befizetéssel tudunk fogadni: OTP Bank 11742094-26993856 (Kedvezményezett: Szent Ferenc Szegényei Alapítvány).

Szent Ferenc Szegényei Alapítvány
Szent Ferenc Szegényei Alapítvány