Együtt ültettük, együtt fogyasztjuk

Közösségépítés és családlátogatások

A jelenlétházak kertjében termelt és közösen gondozott zöldséget kapják uzsonnájukhoz a gyerekek, miután együtt megírtuk a leckét. Képes beszámolónk az elmúlt hetekről.

Nem csupán a házi feladatokat oldjuk meg a diákokkal, kívül külön fejlesztő foglakozásokat és baba-mama klubot is tartunk Ságújfalun és Szalmatercsen egyaránt.

Nagyon fontosnak tartjuk a családlátogatásokat, valamint a közös játékot, közösségépítést, melyre jó alkalom volt a gyereknap is.

Különleges élményt jelentett a gyerekeknek, amikor képzeletben Egyiptomba, a fáraók korába utaztunk. A társasjáték klubba hetente várjuk az iskolásokat.

Továbbra is sok családnak juttatunk élelmet az élelmiszerbank program keretében. Lejárathoz közeli, egyébként kidobásra váró termékeket vehetnek át tőlünk Szalmatercsen.

Újra csak megköszönni tudjuk mindazok segítségét, akik rendszeres vagy egyedi utalással segítik munkánkat. Támogatást az alábbi számlaszámra történő befizetéssel tudunk fogadni: OTP Bank 11742094-26993856 (Kedvezményezett: Szent Ferenc Szegényei Alapítvány).

Szent Ferenc Szegényei Alapítvány
Szent Ferenc Szegényei Alapítvány