Add egy játékodat egy szegény gyermeknek!

Köszönjük, hogy gondoltak ránk!

Karácsony előtt ajándékokat szállítottunk ki ságújfalui és szalmatercsi családok számára.

A fővárosi Szent II. János Pál Iskolaközpont alsós tanulóitól a ságújfalui iskolások kiváló minőségű ruhákat, játékokat, könyveket, tanszereket, csokoládét kaptak. Az ajándékokat rejtő cipős dobozokat munkatársunk két önkéntes diákkal 42 család számára juttatta el.

Köszönjük az adományozó gyerekek nagylelkűségét!

 

Az Angyalföldi Szent Mihály Plébánián is gyűjtést szerveztek az alapítványunk által patronált települések számára „add egy játékodat ajándékba egy szegény gyermeknek” jeligével.

A két autónyi játékot Hodász András atyától Beer Miklós, alapítványunk kuratóriumi elnöke vette át. A rászoruló családok és gyermekeik nevében is szívből köszönjük mindenki jóságát!

 

Köszönetet mondunk egy nyíregyházi tüdőgyógyász főorvos házaspárnak is. Tartós élelmiszereket tartalmazó adományukat Margit néni kapta, aki árván maradt unokáit neveli egyedül. A házaspár jó minőségű bútorokat, ágyat, szekrényt is adományozott Margit néniéknek.

A Fókuszban a gyermek projekt keretében négy új kályhát adtunk át a karácsonyt megelőző napokban. A fűtőberendezéseket olyan családok kapták, akiknek tönkrement a kazánjuk, illetve nem tudták valamennyi helyiségüket felfűteni.

Örömmel számolunk be arról is, hogy immár a harmadik ságújfalui házaspár tudott falusi csok szerződést kötni alapítványunk közreműködésével, az adminisztrációval kapcsolatos segítséggel. A fűtéskorszerűsítés az ünnepek elteltével kezdődhet a családnál.

 

Alapítványunk Jelenlétházában is folyamatos a munka. A társasjátékklub keretein belül Kuris Tibor kedd délutánonként logikai játékokkal fejleszti a gyerekek tudását.

Végezetül büszkén adjuk hírül, hogy az Új Ember ünnepi számában riportot olvashatnak munkánkról.

 

A Szent Ferenc Szegényei Alapítvány áldott ünnepeket és boldog új évet kíván minden támogatójának!

Szent Ferenc Szegényei Alapítvány
Szent Ferenc Szegényei Alapítvány