Átadtuk a ruhaadományt, épül a jelenlétház

A legjobbkor, a legjobb helyre

Meghatódva köszönték meg az érintettek Nyíregyházán a váci adományozók által felajánlott ruhaszállítmányt, melyet a Szent Ferenc Szegényei Alapítvány juttatott el a rászorulóknak.

 

A tél közeledtével pótolhatatlan segítséget jelentő gyermek- és felnőttruhákat, kabátokat, cipőket, takarókat mi is hálásan köszönjük valamennyi felajánlónak!

A mikrobusznyi szállítmány a lehető legjobb helyre került, éppen a legjobbkor, a hideg idő beállta előtt.

Gyűjtés a fogyatékosotthonnak

 

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy az ipolytölgyesi fogyatékotthon autócseréje érdekében indított akciónkra szép számmal érkeznek a felajánlások. Gyűjtésünk november 15-ig tart.

Aki tud, bármely összegű befizetéssel segítheti a 16 éves gépkocsi lecserelését egy új, hétszemélyes Daciára. Számlaszámunk: OTP Bank 11742094-26993856 (Szent Ferenc Szegényei Alapítvány). A közleményben kérjük feltüntetni: Ipolytölgyes.

Munka a jelenlétházban

 

Alapítványunkkal kapcsolatos hír az is, hogy zajlik a ságújfalui önkormányzattól kedvezményes áron megvásárolt jelenlétházunk felújítása. Hálásan köszönjük mindazok segítségét, akik anyagi felajánlásukkal elősegítik az ingatlan korszerűsítését.

A jelenlétház kialakítása elengedhetetlenül fontos a folyamatos, személyes segítségnyújtáshoz, melyet alapítványunk a Máltai Szeretetszolgálat Jelenlét-programjához csatlakozva vállalt a Nógrád megyei Ságújfalun.

Beer Miklós nyugalmazott váci megyéspüspök alapítványának eddigi munkájáról itt olvashat bővebben.

Szent Ferenc Szegényei Alapítvány
Szent Ferenc Szegényei Alapítvány